Info sportkaderopleidingen - 17 september 2018

Meer en meer primeert kwaliteit boven kwantiteit.
Meer en meer vragen gesubsidieerde overheden te werken met gediplomeerde trainers om in aanmerking te komen voor subsidies.
Als unisportfederatie vinden wij trainersopleidingen dan ook zeer belangrijk en zeker de communicatie daarrond. Voor de voorgaande cursus Initiator Geweer en Pistoolschieten, eerste niveau, hebben we moeten vaststellen, dat er een aantal personen namens andere organisaties graag foutieve informatie verspreiden over sportkaderopleiding. Tijdens de denkcel schieten werd dan ook afgesproken dat de DSKO Wim Franssen een toelichting zal geven over sportkaderopleiding, toelatingsproeven, organisaties, ….
Ben je geïnteresseerd in sportkaderopleiding, kom dan zeker naar de infosessie die zal doorgaan op 17 september 2018 om 19u in het huis van de sport, in Berchem .

In november 2018 start de opleiding Instructeur B Pistoolschieten, zoals reeds aangekondigd werd in het tijdschrift en op 5 januari start er een opleiding Initiator Geweer- en Pistoolschieten.
Tevens zal er informatie gegeven worden over de toelatingsproeven die afgelegd moeten worden voor deelname aan de cursus Initiator Geweer- en Pistoolschieten.
Ook op de website vindt u informatie over sportkaderopleiding, via deze link

Heeft u al vragen die niet kunnen wachten tot 17 september, stuur dan gerust een mail naar dskoschieten@gmail.com