Kersthappening 2017

De inschrijvingen voor de Kersthappening zijn afgesloten!!

Beste schutters,

Vanaf dit jaar wordt de nacht van VSK vervangen door een Kersthappening VSK. Deze zal doorgaan op zondag 17 december 2017.
Dit nieuwe evenement zal jaarlijks in een andere provincie georganiseerd worden. Voor 2017 vindt deze happening plaats in de schietstand van Zwevegem.
Ook de gebruikelijke prijsuitreikingen zoals Masters of Flanders en speciale vermeldingen zullen op deze dag plaatsvinden, vergezeld van een receptie. Ter info: de uitnodigingen voor de ereplaatsen zullen pas eind november kunnen verstuurd worden gezien de datum van de laatste MOF. Kanshebbers kunnen op deze manier reeds rekening houden met de datum.
Deze dag start ongeveer rond 11.30u met receptie en prijsuitreiking. Daarna kan er op een rustige manier bijgepraat worden tijdens een gezellige winter-BBQ met dessert vanaf 13u. Deze BBQ wordt aangeboden tegen 25,00Eur pp. Voor kinderen jonger dan 12 jaar vragen we 15,00Eur pp.
Iedereen die aan de receptie deelneemt, krijgt 6 drankbonnetjes ter waarde van 0,90 euro/stuk. Voor de drank tijdens de BBQ dienen drankbonnetjes gebruikt te worden. Deze kunnen op voorhand aangekocht middels deze door te geven op dit formulier. Deze zullen dan mee gefactureerd worden. Uiteraard kunnen deze ook ter plaatse aangekocht worden.

Gelieve duidelijk te vermelden:

- met hoeveel personen
- welke personen (minstens 1 iemand die lid is bij VSK). Kinderen jonger dan 12 zeker aanduiden!!

Inschrijven kan uiterlijk tot 10 december 2017

Inschrijven voor deze kersthappening doe je via het inschrijvingsformulier

Met vriendelijke groeten.
Het VSK-team.