Zet jouw sportinitiatief tot eind 2016 in de kijker!

Tijdens de Maand van de Sportclub in september hebben massaal veel sportclubs voor één of meerdere dagen hun deuren geopend om het grote publiek op een leuke manier kennis te laten maken met hun sport. Sportclubs daagden zichzelf uit met zeer grappige, plezante en zeer originele initiaties.

Wie sport, beleeft immers meer.

Zet jouw sportinitiatief tot eind 2016 extra in de kijker.

Sport Vlaanderen wil ook buiten de Maand van de Sportclub originele sportinitiatieven ondersteunen door deze extra in de kijker te plaatsen. Organiseert jouw sportclub de komende weken een leuk initiatief (waarin beleving centraal staat) en wil je dat graag extra promoten? Laat het ons dan weten via sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen.

Elke week worden 1 of meerdere originele inzendingen geselecteerd en via de Sociale Media van Sport Vlaanderen in de kijker geplaatst. Bovendien maken deze activiteiten kans om aangekondigd te worden in de krant De Zondag of om tijdens de uitzending van Studio Sport (Studio Brussel op zondag van 12u – 13u) door Stijn Vlaeminck vermeld of opgebeld te worden.

Meer info op https://www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer/maand-van-de-sportclub/

Op https://www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer vinden jullie een impressie van de geweldige sportersbelevenmeer community die dag na dag groeit.