Mooie resultaten op eerste dag InterShoot Den Haag

Onze schutters behaalden mooie resultaten op de eerste dag van de InterShoot te Den Haag, een internationale wedstrijd voor luchtdrukwapens.

Stehanie Vercrusse won de finale bij de dames luchtgeweer met een kwalificatie van 396/400. Ze schoot 3 reeksen van 100. In de finale behaalde ze 103,0 punten. Een prachtig resultaat.

De resultaten van onze junioren waren wat minder, logisch, gezien ze bijna allen een drukke examenperiode achter de rug hebben.

Het beste resultaat van onze junioren behaalde Jana De Quick in de categorie junior dames luchtgeweeer. Zij haalde de finale met 386/400 na een prachtige shoot-off. In de finale behaalde ze 98,4 punten en eindigde op de 8ste plaats.

Claessens Manon, voor de eerste maal aan de start op InterShoot, werd 15e bij de junior dames luchtgeweer met een mooie 383/400. Dat belooft voor meer de volgende dagen.

Onze laatste deelneemster bij de junior dames luchtgeweer, Liselotte Kallinowsky, werd 25ste met 376/400. Een resultaat hetwelke ze zeker zal verbeteren de volgende dagen.

Bij de Junior heren luchtgeweer hadden we 2 deelnemers.
Jelle Vandevyvere werd 11e met 572/600.
Maxime Brunin werd 13e met 571/600.

Bart Liebens kwam vandaag nog niet in actie bij de heren luchtpistool wegens proffesionele activiteiten. Hij is hedenavond nog afgereisd en we verwachten hem morgen zeker in de finale.

Zie de bijlage voor alle resultaten.